Etos luiers aanbieding

Laatste prijzen update 26th mei 2024

Bekijk de nieuwste Etos luieraanbiedingen en kies de beste actie voor jouw kleintje.

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Via de links hieronder kan je direct de nieuwste Etos luier aanbiedingen (huismerk en Woezel en Pip luiers) per maat bekijken en vergelijken.

Kies jij ook voor Etos luiers?

De best presterende wegwerpluiers volgens de meest uitgebreide producttests zijn die van Etos. Niet voor niets behoren de wegwerpluiers van deze drogisterijketen tot de meest gebruikte wegwerpartikelen in ons land, net als de Etos-doekjes. Ook de lage prijs is het vermelden waard. Het meest essentiële aspect is natuurlijk de kwaliteit van de luier, want die bepaalt of jouw baby zich er prettig in voelt of niet. Omdat de etos luiers zo dun zijn, zijn ze uiterst glad en soepel. De anti-lekbescherming bestaat uit verstevigde anti-lekrandjes en elastische beenbandjes om nattigheid buiten te houden. De pasvorm is zeer aangenaam, zodat je baby zich er vrij in voelt en gemakkelijk in kan bewegen. Ahold produceert de luiers, die te koop zijn via Etos.

De juiste maat Etos luiers kiezen?

Een luier die te klein is, biedt niet dezelfde bescherming als een luier die goed past. Als je de verkeerde maat kiest, zullen deze kwaliteiten sterk afnemen. Gelukkig is het bepalen van de juiste maat voor Etos luiers eenvoudig. Elk getal op de doos geeft een aparte gewichtscategorie aan. Dus als je weet hoe zwaar je baby is, kun je kiezen welke Etos luiers geschikt zijn voor jou! Dezelfde gewichtsclassificatie, in nummers, wordt ook door deze website gebruikt. Lekker makkelijk!

Alle soorten Etos luiers zijn beschikbaar!

Eto luiers zijn voor alle pasgeborenen en passen zich aan hun groei aan. De kleinste baby’s dragen maat 1, die ook bekend staat als de ‘newborn’ luiers. Maat 2, 3, 4, 5 en 6 worden gebruikt door grotere en/of oudere baby’s, waarbij maat 6 de grootste van de groep is. Naast de maten 5 en 6 zijn er Etos luierbroekjes en zwemluiers verkrijgbaar in de maten 7-18 maanden (12-36 maanden).

Alle voordelen op een rijtje

  1. Slijtvast, robuuste antislipranden en beenelastiek
  2. Een superzachte droge folie met verstevigde antislipranden en beenelastiek is ideaal voor de actieve levensstijl.
  3. De pasvorm is comfortabel en nauwsluitend.
  4. Er is veel bewegingsvrijheid dankzij de onbeperkte beweeglijkheid van de Etos luiers.
  5. Het voorkomt huidirritatie door het schuren van de huid te voorkomen.