Huggies luiers aanbieding

Laatste prijzen update 26th september 2023

Huggies luiers aanbiedingen vind je hier voor alle soorten Huggies. Van de Newborn, de Ultra Comfort, de Ultra Comfort Pants (luierbroekjes) en Dry Nites (nachtluiers).

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Via de links hieronder kan je direct de nieuwste Huggies luier aanbiedingen per maat bekijken en vergelijken.

Huggies luiers: Staan voor kwaliteit!

Sinds de oprichting in de jaren ’70, staat het merk Huggies synoniem voor kwaliteitsluiers. Als ouder biedt Huggies je een breed scala aan luieropties, ontworpen om aan de diverse behoeften van je kind te voldoen. In deze blogpost nemen we je mee door de verschillende soorten Huggies-luiers.

Huggies Newborn (Little Snugglers)

Voor de allerkleinsten zijn er Huggies Newborn, die je een zachte, comfortabele en veilige luieroptie bieden. Deze luiers hebben een GentleAbsorb Liner die vocht en rommel wegvoert van de huid van je baby. Ze bevatten ook een kleurveranderende vochtindicator die je laat weten wanneer het tijd is voor een verschoning.

Huggies Ultra Comfort (Special Delivery)

Als het gaat om ‘de perfecte luier’, is Huggies Ultra Comfort de keuze voor jou. Deze luiers zijn hypoallergeen en vrij van parfums, parabenen en elemental chlorine. Ze zijn gemaakt van plantaardige materialen, waardoor ze zacht zijn voor de huid van je baby. Met hun trendy zwart-witte patronen zijn ze de perfecte keuze voor de stijlbewuste ouder.

Huggies Little Movers

Wanneer je baby mobieler wordt, heb je een luier nodig die meebeweegt. Huggies Little Movers zijn speciaal ontworpen voor actieve kindjes, met een perfecte pasvorm en Grip Strips die zorgen voor een stevige grip, hoeveel je kleintje ook beweegt.

Huggies DryNites

Goed slapen is essentieel voor zowel baby’s als ouders. Huggies DryNites bieden maximaal 12 uur bescherming om dat te waarborgen. Ze hebben een dubbele lekbarrière om nachtelijke lekkages te voorkomen en een drooghoudlaagje dat vocht opneemt en weghoudt van de huid, zodat je baby comfortabel blijft.

Huggies Pull-Ups

Wanneer het tijd is voor zindelijkheidstraining, maken Huggies Pull-Ups de overgang eenvoudig. Deze trainingsbroekjes zijn gemakkelijk te openen en te sluiten voor een snelle check en verschoning. Ze bevatten ook Cool Alert-technologie die afkoelt bij nat worden, om je kind te helpen de tekenen van een natte luier te herkennen.

Huggies Little Swimmers

Last but not least, voor waterplezier heeft Huggies de Little Swimmers zwemluiers. Ze zwellen niet op in het water zoals gewone luiers en hebben gemakkelijk te openen zijkanten voor een snelle verandering. Bovendien bieden ze beschermende lekbarrières speciaal voor in het water.

Conclusie

Elke soort Huggies-luier is ontworpen met het comfort van je baby en jouw gemak in gedachten. Of je kleintje nu pasgeboren is, actief de wereld verkent, zindelijk wordt of klaar is voor een duik, Huggies heeft een luier voor elke fase. Met zoveel keuzes is het geen wonder dat Huggies een geliefd merk is onder ouders over de hele wereld.