Huggies luiers aanbieding

Laatste prijzen update 14th juli 2024

Huggies luiers aanbiedingen bekijk je hier voor alle soorten Huggies. Van de Newborn, de Ultra Comfort, de Ultra Comfort Pants (luierbroekjes) en Dry Nites (nachtluiers). In onze productprijsvergelijker vind je via de filters altijd de beste korting.

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Via de links hieronder kan je direct de nieuwste Huggies luier aanbiedingen per maat bekijken en vergelijken.

Huggies luiers: Staan voor kwaliteit!

Sinds de oprichting in de jaren ’70, staat het merk Huggies synoniem voor kwaliteitsluiers. Als ouder biedt Huggies je een breed scala aan luieropties, ontworpen om aan de diverse behoeften van je kind te voldoen. In deze blogpost nemen we je mee door de verschillende soorten Huggies-luiers.

Huggies Newborn luiers (Little Snugglers)

Voor de allerkleinsten zijn er Huggies Newborn, die je een zachte, comfortabele en veilige luieroptie bieden. Deze luiers hebben een GentleAbsorb Liner die vocht en rommel wegvoert van de huid van je baby. Ze bevatten ook een kleurveranderende vochtindicator die je laat weten wanneer het tijd is voor een verschoning.

Huggies Ultra Comfort luiers en pants (Special Delivery)

Als het gaat om ‘de perfecte luier’, is Huggies Ultra Comfort de keuze voor jou. Deze luiers zijn hypoallergeen en vrij van parfums, parabenen en elemental chlorine. Ze zijn gemaakt van plantaardige materialen, waardoor ze zacht zijn voor de huid van je baby. Met hun trendy zwart-witte patronen zijn ze de perfecte keuze voor de stijlbewuste ouder.

Huggies Little Movers

Wanneer je baby mobieler wordt, heb je een luier nodig die meebeweegt. Huggies Little Movers zijn speciaal ontworpen voor actieve kindjes, met een perfecte pasvorm en Grip Strips die zorgen voor een stevige grip, hoeveel je kleintje ook beweegt.

Huggies DryNites

Goed slapen is essentieel voor zowel baby’s als ouders. Huggies DryNites bieden maximaal 12 uur bescherming om dat te waarborgen. Ze hebben een dubbele lekbarrière om nachtelijke lekkages te voorkomen en een drooghoudlaagje dat vocht opneemt en weghoudt van de huid, zodat je baby comfortabel blijft.

Huggies Pull-Ups luierbroekjes

Wanneer het tijd is voor zindelijkheidstraining, maken Huggies Pull-Ups de overgang eenvoudig. Deze trainingsbroekjes zijn gemakkelijk te openen en te sluiten voor een snelle check en verschoning. Ze bevatten ook Cool Alert-technologie die afkoelt bij nat worden, om je kind te helpen de tekenen van een natte luier te herkennen.

Huggies Little Swimmers zwemluiers

Last but not least, voor waterplezier heeft Huggies de Little Swimmers zwemluiers. Ze zwellen niet op in het water zoals gewone luiers en hebben gemakkelijk te openen zijkanten voor een snelle verandering. Bovendien bieden ze beschermende lekbarrières speciaal voor in het water.

Huggies Luiers: Verschillende maten

Newborn (Maat 0)

De Newborn luiers van Huggies zijn speciaal ontworpen voor pasgeborenen tot zo’n 4 kilogram. Met een zachte pasvorm en een naveluitsparing bieden deze luiers comfort en bescherming voor de allerkleinsten.

Maat 1

Maat 1 luiers zijn ideaal voor baby’s die ongeveer tussen de 2 en 5 kilogram wegen. Ze zijn ontworpen om lekkage te voorkomen en zorgen voor een goede pasvorm, terwijl ze tegelijkertijd zacht en comfortabel zijn voor de gevoelige huid van je baby.

Maat 2

Deze luiers zijn perfect voor baby’s van ongeveer 3 tot 6 kilogram. Maat 2 biedt een uitstekende absorptie en een flexibele pasvorm, waardoor je baby comfortabel blijft terwijl jij je minder zorgen hoeft te maken over lekkage.

Maat 3

Voor actieve baby’s van ongeveer 4 tot 9 kilogram bieden de Maat 3 luiers van Huggies maximale bewegingsvrijheid en bescherming. Met verbeterde absorptie en een comfortabele tailleband zijn deze luiers perfect voor de volgende fase van je kleintje.

Maat 4

Geschikt voor baby’s van ongeveer 7 tot 18 kilogram, zijn de Maat 4 luiers van Huggies ontworpen om langdurige droogheid en bescherming te bieden, zelfs tijdens drukkere dagen. De zachte materialen en pasvorm zorgen ervoor dat je baby zich vrij kan bewegen.

Maat 5

Deze luiers zijn ontworpen voor baby’s en peuters die tussen de 11 en 25 kilogram wegen. Maat 5 biedt nog steeds uitstekende absorptie en bescherming, maar met extra nadruk op flexibiliteit voor die speelse momenten.

Maat 6

Voor peuters en kleintjes die tussen de 16 en 30 kilogram wegen, bieden de Maat 6 luiers van Huggies comfort en bescherming terwijl ze actief zijn. De verbeterde pasvorm zorgt ervoor dat je kleintje vrij kan bewegen zonder lekkage.

Met de verschillende maten van Huggies luiers kun je precies de juiste pasvorm en bescherming vinden voor elke fase van de groei van je baby, waardoor zowel jij als je kleintje zich comfortabel en beschermd voelen.

Verpakkingen 

Huggies luiers en broekjes worden in verschillende verpakkingen verkocht. Zo zijn er kleine pakken van 26, middengrote pakken van 84 stuks en grote pakken van 128 stuks verkrijgbaar. 

Natural Care Billendoekjes

Huggies biedt een assortiment aan billendoekjes die zacht zijn voor de gevoelige huid van baby’s en tegelijkertijd effectief zijn in het schoonmaken en verzorgen. Hier zijn enkele kenmerken van de Huggies billendoekjes:

Huidverzorgende werking voor de gevoelige Huid

Huggies doekjes zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van baby’s. Ze zijn vrij van alcohol, parfum en andere harde ingrediënten die irritatie kunnen veroorzaken. Ze zijn verrijkt met aloë vera. Dat maakt ze zacht en vriendelijk voor de tere babyhuid. 

Dikte en Textuur

De billendoekjes hebben een goede dikte en textuur, waardoor ze effectief zijn in het schoonmaken van vuil en tegelijkertijd zacht aanvoelen op de huid van de baby. De structuur zorgt voor een grondige reiniging zonder ruw te zijn.

Voedende Bestanddelen

Sommige varianten van Huggies billendoekjes bevatten voedende bestanddelen zoals aloë vera en vitamine E, die de huid van je baby hydrateren en verzachten terwijl ze worden gereinigd.

Verpakkingsformaten babydoekjes

De billendoekjes van Huggies zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingsformaten, van handige reisverpakkingen tot grote navulverpakkingen, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn en geschikt zijn voor thuisgebruik.

Milieuvriendelijkheid

Huggies heeft ook varianten van billendoekjes die milieuvriendelijk zijn geproduceerd, met biologisch afbreekbare materialen om de impact op het milieu te verminderen.

Of je nu op zoek bent naar babydoekjes die zacht zijn voor de gevoelige huid, extra voedende eigenschappen hebben of milieuvriendelijk zijn, Huggies biedt een assortiment dat aan verschillende behoeften van ouders voldoet, terwijl het comfort en de zorg voor de baby centraal staan.

Conclusie

Elke soort Huggies-luier is ontworpen met het comfort van je baby en jouw gemak in gedachten. Of je kleintje nu pasgeboren is, actief de wereld verkent, zindelijk wordt of klaar is voor een duik, Huggies heeft een luier voor elke fase. Met zoveel keuzes is het geen wonder dat Huggies een geliefd merk is onder ouders over de hele wereld.