Pampers maat 1 aanbiedingen

Ben je op zoek naar een Pampers maat 1 aanbieding? Met Pampers maat 1 heb je de juiste luiers in huis voor je pasgeboren baby. Vooral tijdens de eerste maanden zul je een hoop luiers moeten verschonen. Met Pampers weet je zeker dat je voor kwalitatieve luiers kiest die comfortabel zijn voor je kleine. Goed nieuws, er zijn altijd wel aanbiedingen te vinden voor Pampers maat 1! We vertellen je hier alles over de verschillende soorten Pampers en hoe je de beste deals claimt.

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Waar vind ik Pampers in maat 1?

De meeste ouders kiezen voor de kleinste luiermaat voor hun pasgeboren baby. Bij Pampers is dat dus maat 1. Deze luiers zijn geschikt voor 2 tot 5 kilogram. Zo weet je zeker dat de luier strak genoeg zit. Je kunt Pampers in allerlei winkels kopen. Zo kun je altijd terecht bij de drogist, maar ook online. Zeker als nieuwe ouder zul je er snel achter komen dat luiers best duur zijn. De kosten stapelen zich al gauw op. Kun jij wel wat korting gebruiken? Er zijn gelukkig genoeg Pampers maat 1 aanbiedingen, maar de allerbeste aanbieding vinden is best lastig. Hoeveel online winkels zijn er wel niet?

Pampers maat 1 aanbiedingen vergelijken

Gelukkig kun je het jezelf een stuk makkelijker maken. Door onze vergelijker te gebruiken vind je in slechts een minuut de beste Pampers maat 1 aanbieding. Heb je de beste aanbieding al gevonden? Je kunt deze gemakkelijk claimen door enkel op de knop ‘Bekijk’ te klikken. Vervolgens word je gelijk doorgestuurd naar de aanbieder. Geen gedoe met kortingscodes, je kunt gewoon klikken op ‘toevoegen aan winkelmand’ om de korting te claimen.

Soorten Pampers

Je kunt verschillende soorten Pampers voor je pasgeboren baby kopen. Heeft je baby last van een gevoelige huid of luieruitslag? Of zoek je luiers die beter zijn voor het milieu? Voor iedere baby zijn er geschikte Pampers. Het luiermerk heeft verschillende lijnen ontwikkeld met ieder zijn eigen voordelen. We hebben de soorten Pampers hieronder voor je samengevat.

Pampers Premium Protection maat 1

Pampers Premium Protection zijn de meest comfortabele en zachte luiers van Pampers. Dit is gelijk de goedkoopste optie. Premium Protection wordt ook wel gezien als de ‘standaard’ Pampers. Deze luiers worden vaak gebruikt door kraamafdelingen. Ze bieden premium huidbescherming, speciaal voor baby´s met een gevoelige huid. De luiers zijn ontwikkeld om de huid goed te laten ademen. Ook worden urine en zachte ontlasting goed afgevoerd. Hierdoor komt het niet in contact met de huid en ontstaat er minder snel huidirritatie. Wist je dat de Premium Protection luiers over een urine-indicator beschikken? Hierdoor zie je of je kleine verschoond moet worden, zonder dat je de luier hoeft uit te doen.

Pampers Harmonie maat 1

Iedere dag weer gebruik je veel wegwerpluiers voor je baby. Wil je een steentje bijdragen aan het milieu? Dan kun je kiezen voor Pampers Harmonie (voorheen Pure Protection). Deze luiers zijn gemaakt van plantaardige en hoogwaardige materialen. Ook zijn ze hypoallergeen en dermatologisch getest. Hiermee bescherm jij de huid van je baby optimaal. Naast deze fijne voordelen blijft je baby ook nog eens tot 12 uur lang droog.

Pampers Baby-Dry maat 1

Heeft je kleine veel last van lekken? Pampers heeft hiervoor speciaal de Baby-Dry lijn ontwikkeld. Met deze luiers blijft je baby extra lang droog. De luiers bieden tot maar liefst 12 uur lang bescherming tegen lekken. Ook ideaal voor de nacht dus. Om een droge luier te garanderen wordt gebruikgemaakt van een drievoudig beschermingssysteem. Na het plassen wordt het vocht meteen geabsorbeerd. Ook hebben deze Pampers dubbele beschermranden en een perfecte pasvorm.