Pampers maat 4 aanbiedingen

Zoek je naar een Pampers maat 4 aanbieding voor je peuter? Die zijn er genoeg! Bespaar een hoop kosten en bekijk hier waar momenteel de beste Pampers maat 4 aanbiedingen zijn. Zo geef je je kleine iedere keer weer een schone en comfortabele luier, zonder dat je er onnodig de hoofdprijs voor betaalt.

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Pampers maat 4

Weet je nog niet zeker wat de juiste maat is voor jouw kleine? Pampers maat 4 is geschikt voor 9-14 kilogram, voor peuters dus. Gemiddeld is je peuter dan tussen de 1 en 2,5 jaar. Het is erg belangrijk om de juiste maat te kopen. Doe je dat niet, dan is de pasvorm niet goed en is de luier of te groot of te klein. Dit is of heel oncomfortabel voor je peuter (te kleine luier), of er ontstaat een hoge kans op lekken (te grote luier).

Waarom Pampers?

Pampers is de expert op het gebied van luiers en babyverzorging. Kies je voor Pampers, dan heb je altijd comfortabele en huidvriendelijke producten in huis. Niet voor niets kiezen zoveel kraamafdelingen ervoor om met Pampers te werken. Sinds 1961 gebruiken moeders en vaders de luiers wereldwijd met veel overtuiging. Pampers verkoopt luiers voor alle leeftijden, zodat je voor iedere leeftijd de perfecte pasvorm vindt. Ook heeft Pampers verschillende lijnen waardoor je altijd een geschikte luier koopt voor je kleine.

Soorten Pampers maat 4 aanbiedingen

Het is in al die jaren niet bij een soort luiers gebleven. Er zijn door de jaren heen veel productlijnen ontwikkeld, waarvan er nu nog drie over zijn.

Pampers Premium Protection

Deze luiers in maat 4 zijn onwijs populair. Het zijn de ‘standaard’ luiers van Pampers. Alhoewel het de goedkoopste luiers van dit merk zijn, zijn ze stuk voor stuk van top kwaliteit. Je peuter blijft tot 12 uur lang droog tijdens het slapen en spelen. Ze ademen ook nog eens erg goed en zijn mild voor de huid. Ook fijn, ze passen altijd perfect door de rekbare zijkanten. Zo zit de luier nooit te strak en nooit te wijd.

Pampers Harmonie

Heeft je kleine last van een gevoelige huid? Dan zou je eens de Pampers Harmonie kunnen proberen. Alhoewel Premium Protection al fijn is voor de baby- en peuterhuid, is Harmonie ook nog eens hypoallergeen. Er zit geen lotion en geen parfum in, waardoor huidirritaties zoveel mogelijk worden uitgesloten. Je peuter blijft alsnog tot 12 uur lang droog. De luiers zijn overigens ook een stuk beter voor het milieu, door het gebruik van duurzaam katoen en plantaardige vezels.

Pampers Baby-Dry

Bieden de standaard Pampers voor jouw kleine niet genoeg bescherming tegen lekken? Of wil je een luier die zo lang mogelijk meegaat? Probeer dan eens de Baby-Dry lijn. Deze luiers hebben een speciaal anti-lek design, met de dubbele beschermranden, flexibele zijkanten en superabsorberende kern. Hoeveel jouw peuter ook beweegt tijdens het slapen of spelen, de luier blijft netjes op zijn plek zitten om lekken te voorkomen.

Pampers maat 4 aanbieding claimen

We hebben een overzicht gemaakt met de huidige Pampers maat 4 aanbiedingen. Bij elke aanbieding staat beschreven wat de levertijd is en hoeveel verzendkosten je betaalt. Wil je gebruikmaken van een van de aanbiedingen? Je kunt gelijk doorklikken naar de webshop en de deal claimen. Geen gedoe met kortingscodes, je komt meteen uit bij de kortingsactie.