Over ons

Welkom bij Aanbieding-luiers.nl, dé plek waar je altijd op de hoogte bent van de beste luieraanbiedingen. Wij weten als geen ander hoe snel luiers en opvolgmelk op kunnen gaan, vooral als je een kleintje thuis hebt rondlopen. Daarom hebben wij deze website opgericht: om het leven van ouders zoals jij net een beetje makkelijker en betaalbaarder te maken.

Ons doel is om jou te voorzien van actuele informatie over waar je de meest betaalbare en kwalitatieve luiers en verzorgingsartikelen kunt vinden. Omdat we begrijpen dat het leven als ouder al hectisch genoeg is, willen we je graag een handje helpen bij het besparen op deze noodzakelijke kosten.

0
Gemiddelde besparing per maand via Aanbieding-luiers.nl

Thomas Storm

Oprichter & Hoofdredacteur

Hi! Mijn naam is Thomas, en naast het feit dat ik de oprichter ben van Aanbieding-luiers.nl, ben ik ook de trotse vader van een levendig dochtertje. Toen zij net was geboren, werd ik meteen geconfronteerd met de snelheid waarmee luiers en opvolgmelk geconsumeerd werden. Mijn zoektocht naar betaalbare luiers en de beste producten voor mijn kleine meisje leidde me tot de realisatie dat er veel bespaard kan worden – als je maar weet waar je moet zoeken.

Helaas was deze informatie online niet altijd eenvoudig te vinden. Daarom besloot ik in 2021 Aanbieding-luiers.nl te lanceren, met als missie om ouders te helpen besparen waar mogelijk. Samen met mijn toegewijde team zorgen we ervoor dat ouders dagelijks de beste luieraanbiedingen en informatie binnen handbereik hebben.

Ik ben er trots op te zien dat elke dag tientallen ouders via onze website besparen op hun terugkerende kosten. En jij? Ben jij de volgende die profiteert van de beste deals? Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn er om je te helpen en te ondersteunen op deze prachtige, maar soms ook uitdagende reis van het ouderschap.

Vragen of opmerkingen?

We begrijpen dat het ouderschap gepaard gaat met een stroom van vragen en momenten van onzekerheid. Of het nu gaat om het vinden van de juiste luieraanbieding, advies over verzorgingsproducten of algemene vragen over onze website, we zijn hier om te helpen. Jouw feedback en opmerkingen zijn voor ons ook waardevol; ze helpen ons om Aanbieding-luiers.nl continu te verbeteren en beter aan te sluiten op jouw behoeften.

Heb je een vraag, een suggestie of wil je gewoon je ervaringen delen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan me ook direct via LinkedIn een berichtje sturen. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren en je van de nodige informatie of ondersteuning te voorzien. Samen maken we de reis van het ouderschap net een beetje gemakkelijker!