Pampers maat 5 aanbiedingen

Een Pampers maat 5 aanbieding komt natuurlijk onwijs goed van pas. Wanneer je een van de beste luiers wilt aanschaffen, betaal je er ook een redelijke prijs voor. Door gebruik te maken van de scherpe aanbiedingen kan gelukkig iedereen de top luiers kopen. Jij wilt toch ook de beste kwaliteit voor je kleine? Gebruikmaken van Pampers maat 5 aanbiedingen is gelukkig erg makkelijk. We leggen je hier haarfijn uit hoe je dit doet.

Bekijk hieronder de nieuwste Pampers maat 5 aanbiedingen bij verschillende winkels.

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Voor welke leeftijd is Pampers maat 5?

Wees er altijd zeker van dat je de juiste maat luiers koopt. Doe je dit niet, dan kan de luier erg vervelend zitten. Een te kleine luier kan zorgen voor striemen en huidirritaties en een te grote luier voor lekken. Pampers maat 5 zijn gemaakt voor peuters met een gewicht van 11 tot 16 kilogram. Je kleintje is dan waarschijnlijk tussen de 2,5 en 4 jaar. Hierna gaat je kindje over naar maat 6. 

MaatGewichtLeeftijdPampersActuele aanbiedingen
Maat 0
Micro
1 – 2,5 kgprematuurNew BabyPampers maat 0
Maat 1
New Born
2 – 5 kg0 – 3 maandNew BabyPampers maat 1
Maat 2
Mini
4 – 8 kg2 – 7 maandNew Baby
Baby Dry
Pampers maat 2
Maat 3
Midi
6 – 10 kg4 – 12 maandNew Baby
Baby Dry
Baby Dry Pants
Premium Protection
Sleep & Play
Pampers maat 3
Maat 4
Maxi
9 – 14 kg10 maand – 2 jaarBaby Dry
Baby Dry Pants
Active Fit
Premium Protection
Sleep & Play
Pampers maat 4
Maat 4+
Maxi+
10 – 15 kg11 maand – 2,5 jaarBaby Dry
Active Fit
Sleep & Play
Pampers maat 4+
Maat 5
Junior
11 – 16 kg1 – 2,5 jaarBaby Dry
Baby Dry Pants
Active Fit
Premium Protection
Sleep & Play
Pampers maat 5
Maat 5+
Junior+
12 – 17 kg1,5 – 2,5 jaarBaby Dry
Active Fit
Sleep & Play
Pampers maat 5+
Maat 6
Extra Large
13 – 18 kg2 – 3 jaarBaby Dry
Baby Dry Pants
Active Fit
Premium Protection
Pampers maat 6
Maat 6+
Extra Large+
13 – 18 kg2 – 3 jaarBaby DryPampers maat 6+
Maat 715+ kg3+ jaarBaby DryPampers maat 7
Maat 817+ kg4+ jaarBaby DryPampers maat 8

Welke productlijnen van Pampers zijn verkrijgbaar in deze maat?

Voor de maat 5 luiers kan je kiezen uit Pampers Baby Dry Pants (luierbroekjes), Pampers Harmonie (Pure), Pampers Premium Care, Pampers Premium Protection pants en luiers. Het is goed om te weten dat alle Pampers dermatologisch getest zijn en uitstekend instaat zijn urine op te vangen.

Goedkope Pampers luiers of luierbroekjes vinden?

Luiers kosten nogal wat. Eén pak luiers kopen op zich valt nog wel mee, maar iedere week weer nieuwe luiers kopen doet je bankrekening geen goed. Hoe vaak je de luier moet verschonen verschilt natuurlijk per kind. Koop je telkens een Pampers Premium Protection pak van 52 stuks (ong. €23,99) en verschoon je de luier zes keer per dag? Dan doe je acht dagen met een pak. Dat komt dus uit op zo’n €83 per maand. Niet niks dus. Voor sommigen zijn deze kosten nog goed te overzien, maar je gaat toch niet onnodig te veel betalen? Met een van de acties op deze pagina kan je ervoor zorgen dat je voortaan minder kwijt bent.

Pampers luiers maat 5 aanbiedingen gebruiken

Besparen is makkelijker dan je denkt. Je hoeft er niet alle drogisten voor af te lopen of alle reclamefolders naast elkaar te houden. We hebben namelijk al de beste aanbiedingen voor je uitgezocht. In de lijst zie je de beste deals van dit moment bij drogisten en webshops. De deal claimen is een fluitje van een cent. Door enkel door te klikken kom je gelijk bij de aanbieding uit. Geen moeilijke kortingscodes en je kunt gewoon online bestellen. Het gaat vaak om maar liefst 40 of 50% korting. Dat kun je toch niet laten liggen? En je bespaart ook nog eens een ritje naar de supermarkt of drogist.

Snel en betrouwbaar maat 5 bestellen

We tonen de beste aanbiedingen van de meest bekende drogisterijen, supermarkten en webwinkels. Zo winkel je altijd bij een betrouwbare webshop waar je veilig kunt betalen. Ook een voordeel: bij deze grote webshops gaat de levering meestal erg snel. Bestel je vandaag? Dan kun je vaak binnen enkele werkdagen je nieuwe luiers al in huis verwachten. Soms zelfs de volgende werkdag. Wel zo fijn, want je kunt natuurlijk niet zonder Pampers komen te zitten. De aanbiedingen worden continu up-to-date gehouden, zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de beste kortingen. Zo hoef je nooit meer te veel uit te geven voor échte goede luiers.