Pampers aanbiedingen

Benieuwd waar de Pampers in de aanbieding zijn? Kijk direct hieronder naar de actuele Pampers aanbiedingen bij bekende (web)winkels.

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Pampers is het bekendste merk luiers in Nederland. Al vele generaties babies, dreumessen en peuters zijn opgegroeid met dit A-merk luiers. Pampers biedt verschillende soorten luiers aan, elk ontwikkeld voor een specifieke levensstijl.

Tip: Via de links hieronder kan je direct de nieuwste Pamper aanbiedingen per maat bekijken en vergelijken.

Alle soorten Pampers zijn op prijs te vergelijken

Je kunt echter ook een voorkeur hebben voor een bepaalde uitvoering Pampers, bijvoorbeeld de Premium Protection collectie of de Active Fit lijn. Hieronder leggen we uit wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen deze luiers. We bieden je daarnaast de mogelijkheid direct naar een bepaalde Pampers lijn te zoeken.

Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection luiers, verkrijgbaar in 1, 2, 3, 4, 5 en 6, zijn superzacht en vormen Pampers beste bescherming voor je baby’s huidje. De unieke absorberende toplaag leidt vocht en zachte ontlasting weg van je baby’s gevoelige huid. De zachte rekbare zijkanten helpen de luier op zijn plaats te houden door zich aan te passen aan iedere beweging van je baby. De verkleurende urine-indicator laat je weten wanneer je de luier zou kunnen verschonen.

Er zijn trouwens ook Premium Protection luierbroekjes die zijn geschikt voor wat grotere babies en dreumessen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 4 t/m 6.

Pampers Pure Protection

Op zoek naar de ideale luiers voor een vrolijke, speelse baby? Dan zijn de Premium Protection Pampers uitermate geschikt. De Pampers Premium Protection luiers zijn verkrijgbaar in maat 1, maat 2, maat 3, maat 4, maat 5 en maat 6. Deze Pampers zijn voorzien van een slimme urine-indicator en nemen veel vocht op. Handig, want dan hoef je minder vaak te verschonen.

Pampers Baby Dry

Pampers Baby Dry luiers en luierbroekjes (pants) bieden tot wel 12 uur bescherming tegen doorlekken. Dat maakt deze Pampers uitermate geschikt om ’s nachts te dragen. Ook voor wat langere reisjes met de auto of het vliegtuig zijn deze luiers erg handig. De luiers van maat 2 t/m 5+ zijn daarnaast voorzien van een extra beschermingsrand tegen lekken. Baby Dry Pampers zijn verkrijgbaar in de maten 1 t/m 8.

Pampers Active Fit

Waar Pampers Baby Dry bedoeld zijn voor het dragen gedurende de nacht zijn de Pampers Active Fit ontworpen om overdag aan te doen. Om aan te sluiten op de specifieke behoeften van een actief kind is het 3-way Fit systeem ontwikkeld. Deze luier is er dus op gericht dat je kleintje overdag lekker kan spelen, terwijl deze tegelijkertijd nog steeds comfortabel zit en niet losgaat of lekt.