Pampers Harmonie Hybrid aanbieding

Laatste prijzen update 26th mei 2024

Pampers Harmonie Hybrid luiers zijn er in verschillende maten: maat 1, maat 2, maat 3, maat 4 en maat 5.

In samenwerking met Deal.nl

Pampers® Harmonie Hybrid Wasbare Luiers

Pampers introduceert een innovatief luiersysteem: de Pampers Harmonie Hybrid Wasbare Luiers. Deze unieke luier combineert het beste van twee werelden. Het systeem bestaat uit een herbruikbare, wasbare luier, vervaardigd uit waterdicht materiaal, in combinatie met een zachte, wegwerpbare toplaag die gemaakt is met plantaardige materialen. Samen zorgen ze voor een betrouwbare bescherming tegen lekken.

Wat maakt deze luiers zo speciaal?

  1. Zes leuke tekeningen: Onze wasbare luiers komen in zes speelse designs. Van schattige konijntjes tot lieve berengezichten, er is voor elk kleintje wel een favoriet te vinden.
  2. Aanpasbare maat: Naarmate je baby groeit, groeien deze luiers mee. Dankzij de verstelbare maat zijn ze geschikt voor verschillende fasen in de babytijd. Gebruik ze samen met de absorberende wegwerpbare toplagen voor optimale lekbescherming.
  3. Toplaag met plantaardige materialen: De toplagen zijn verrijkt met zachte, plantaardige vezels. Ze bevatten een superabsorberende kern die garant staat voor de vertrouwde Pampers droogheid.
  4. Huidvriendelijk: De toplagen zijn ultrazacht en bevatten 0% parfum, waardoor ze ideaal zijn voor de gevoelige babyhuid.
  5. Kwaliteitscertificeringen: Al onze wasbare luiers en wegwerpbare toplagen zijn STANDARD 100 gecertificeerd door OEKO-TEX®. Bovendien zijn de absorberende en extra absorberende toplagen goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance.
 

Ontdek het assortiment

  • Probeer eerst: Twijfel je nog? Start met onze probeerverpakking en ervaar zelf het gemak en comfort van deze luiers.
  • Beginnersset: Klaar om volledig over te stappen? Ons startpakket biedt alles wat je nodig hebt.
  • Vul aan: Breid de kledingkast van je baby uit met de verschillende designs en zorg ervoor dat je altijd genoeg toplagen op voorraad hebt, ook de extra absorberende variant voor nachten, lange reizen of groeiende baby’s.
 

Conclusie

De Pampers Harmonie Hybrid Wasbare Luiers bieden ouders een duurzame en comfortabele oplossing. Een mix van herbruikbaar en wegwerp, die zorgt voor zowel gemak als een verantwoorde keuze voor het milieu.