Zwitsal luiers aanbieding

Laatste prijzen update 25th september 2023

Bekijk hieronder de nieuwste Zwitsal luiers aanbiedingen. 

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Via de links hieronder kan je direct de nieuwste Zwitsal luier aanbiedingen per maat bekijken en vergelijken.

Zwitsal luiers: Het beste voor je kindje

Door het gebruik van sterk absorberend materiaal houden Zwitsal luiers de babybilletjes gedurende dag en nacht lang droog. De hoge randjes voorkomen dat de luiers doorlekken. Zwitsal luiers zijn ongeparfumeerd en worden geleverd met een apart Zwitsal geurbuiltje, waarvan je zelf bepaalt of je deze indrukt om de geur vrij te laten.

Geduchte concurrent van Pampers

De enige stoffen luiers die met Pampers kunnen concurreren zijn Zwitsal luiers. De Nederlandse Consumentenbond gaf Zwitsal luiers een voortreffelijk cijfer in een grote luiertest. Deze lakens sluiten uitzonderlijk goed aan op het lichaam van je baby, en passen vooral goed rond de taille en benen. De kern van de luier is vochtafvoerend, waardoor vocht snel in de binnenkant wordt opgenomen en lang wordt vastgehouden. De zijflappen zijn lang, zodat doorlekken voorkomen wordt. Zwitsal luiers zijn dermatologisch getest en zijn heerlijk zacht voor de tere huid van je baby. Natuurlijk zijn deze luiers er in een aantrekkelijk patroon. Zwitsal verkoopt geen luierbroekjes of zwemluiers, maar wel babydoekjes. Zwitsal doekjes staan goed aangeschreven en worden in grote hoeveelheden verkocht.

Kies de juiste maat Zwitsal luiers

Het merk Zwitsal biedt een ruime keuze aan maten. Het is moeilijk om de juiste luiermaat voor je kleintje te bepalen, nietwaar? Nee, dat is het niet. Het is vrij eenvoudig om de juiste maat te kiezen. Dat komt omdat elke maat zijn eigen gewichtsklasse toegewezen heeft gekregen. De maat wordt met een getal aangegeven. Onder dit getal staan een minimum en maximum gewicht vermeld. Als je kind binnen de grenzen weegt, heb je de juiste luiermaat bij de hand.

In welke maten kan ik Zwitsal luiers kopen?

Zwitsal heeft luiers voor zowel zuigelingen als oudere/grotere kinderen. De kleinste maat is maat 1 (newborn). We gaan van maat 2 (mini), 3 (midi), 4 (maxi), 4+ (maxi +) naar 5 met het verloop van de maten: nnDoor maat 6, komen we bij de grootste maat, die 6 is.

De belangrijkste voordelen van Zwitsal luiers

Wil je meer weten over de belangrijkste kenmerken en voordelen van Zwitsal luiers? Natuurlijk doen we dat met plezier.

  • Perfecte pasvorm
  • Dermatologisch getest
  • Dun en zacht materiaal
  • Groot vocht absorberend vermogen
  • Kan de concurrentie met Pampers aan

Hoe duur zijn Zwitsal luiers in de aanbieding?

Zwitsal luiers zijn over het algemeen prijzig in vergelijking met andere premium luiers. De reguliere prijs varieert, afhankelijk van de maat, tussen de €0,23 en €0,45 per luier. Doorgaans geldt dat hoe groter de maat, hoe hoger de prijs.

Gelukkig zijn er regelmatig aanbiedingen voor Zwitsal luiers. Tijdens deze aanbiedingen ligt de gemiddelde prijs tussen de €0,13 (maat 1) en €0,27 (maat 6). Dit betekent dat je kunt profiteren van een korting van ruim 30%! Soms kunnen de kortingen zelfs nog hoger oplopen. Acties waarbij je Zwitsal luiers met 1+1 gratis kunt krijgen (50% korting) komen regelmatig voor, en sommige winkels stunten zelfs met kortingen tot wel 70% op Zwitsal luiers!