AH luiers aanbieding

Laatste prijzen update 13th juli 2024

Albert Heijn (AH) is een populaire supermarktketen in Nederland die een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder luiers voor baby’s en jonge kinderen. AH huismerk luiers (Beregoede luiers) en de luiermerken (Pampers, Woezel en Pip en Zwitsal) die bij Albert Heijn in de schappen liggen zijn regelmatig in de aanbieding. Hieronder vind je de nieuwste acties.

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Koopgids voor Albert Heijn luiers

Bij Albert Heijn kun je niet alleen luiers van hun eigen merk (AH luiers) kopen, maar ook van andere bekende merken zoals Pampers, Woezel en Pip en Zwitsal.

Pampers bij de Albert Heijn

Pampers is een wereldwijd bekend merk dat luiers aanbiedt in verschillende maten en varianten. Bij Albert Heijn kun je Pampers luiers kopen in maten variërend van Newborn tot Extra Large.

Woezel en Pip luiers bij de Albert Heijn

Woezel en Pip is een Nederlands merk dat zich richt op de ontwikkeling en opvoeding van jonge kinderen. De luiers van Woezel en Pip zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn voorzien van leuke prints van de bekende karakters uit de boeken en tv-serie.

Zwitsal luiers bij de Albert Heijn

Zwitsal is een ander bekend Nederlands merk dat zich richt op babyverzorgingsproducten, waaronder luiers. De luiers van Zwitsal zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn voorzien van een zachte binnenvoering die zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Huggies en Etos huismerk

Naast de bovengenoemde merken, biedt Albert Heijn ook andere merken aan zoals Huggies en Etos luiers. Zo kun je als ouder gemakkelijk de juiste luiers vinden die voldoen aan de behoeften van je kindje en je eigen voorkeuren.

Het is belangrijk om te onthouden dat de keuze van luiers persoonlijk is en afhankelijk is van de behoeften van je kindje en jouw persoonlijke voorkeur. Door de verschillende merken en maten te vergelijken, kun je de beste keuze maken voor jou en je kindje.

Meer over AH luiers

De AH luiers zijn ontworpen voor zowel dag- als nachtgebruik en bieden een goede absorptie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van maat 1 (Newborn) tot maat 6 (Extra Large). Bovendien biedt AH ook luiers aan voor zwemmen en voor gevoelige huiden.

De luiers van AH zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht zijn voor de huid van je baby en vrij zijn van schadelijke stoffen zoals parfum en lotion. Daarnaast zijn de luiers van AH voorzien van handige functies, zoals een vochtindicator en een elastische tailleband voor een goede pasvorm.

AH biedt regelmatig aanbiedingen op hun luiers aan, waardoor je flink kunt besparen op je aankoop. De aanbiedingen variëren van korting op een pak luiers tot het ontvangen van een gratis pak bij aankoop van meerdere pakken. Het is verstandig om de AH folder of website in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Als je ervoor kiest om de AH luiers te kopen, kun je deze zowel in de supermarkt als online kopen via de website van Albert Heijn. Door online te bestellen, kun je gemakkelijk de prijzen van verschillende maten en varianten vergelijken en profiteren van gratis bezorging bij aankoop van een bepaald bedrag.

Veelgestelde vragen

Zijn de AH luiers geschikt voor dag- en nachtgebruik? 

Ja, de AH luiers zijn geschikt voor zowel dag- als nachtgebruik en bieden een goede absorptie.

Zijn de AH luiers geschikt voor gevoelige huiden? 

Ja, AH biedt luiers aan voor gevoelige huiden die vrij zijn van schadelijke stoffen zoals parfum en lotion.

Zijn er regelmatig aanbiedingen op de AH luiers? 

Ja, AH biedt regelmatig aanbiedingen aan op hun luiers, variërend van korting tot het ontvangen van een gratis pak bij aankoop van meerdere pakken.

Waar kan ik de AH luiers kopen? 

Je kunt de AH luiers zowel in de supermarkt als online kopen via de website van Albert Heijn of je kunt een AH luieraanbieding benutten via onze prijsvergelijker.