Huggies luiers maat 3 aanbiedingen

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Huggies maat 3 aanbiedingen

Zoek je naar de beste Huggies maat 3 aanbiedingen? Korting op luiers is natuurlijk altijd welkom. Al helemaal als het om de heerlijk zachte Huggies luiers gaat. Huggies is wereldwijd een van de meest gekozen luiermerken. Niet alleen door het grote comfort, maar ook door de kleine prijs.

Huggies luiers

Misschien gebruik je zelf al Huggies luiers en zoek je naar een goede aanbieding. Of je twijfelt nog welk merk je moet kiezen. Huggies is een A-merk voor echte kwaliteitsluiers. Door de toegevoegde kussentjes zijn de luiers extra zacht en comfortabel voor je kleine. Een ander groot pluspunt van Huggies is de goede pasvorm. Deze is overigens aanpasbaar met de rekbare tailleband. Zo heeft je kleine geen last van een te strakke of juist te losse luier. Comfort staat bij Huggies voorop.

Huggies luiers in maat 3

Weet je niet zeker welke maat je nodig hebt? Huggies luiers in maat 3 zijn geschikt voor 6-10 kilogram. Je kleine is dan waarschijnlijk een half jaar tot een jaar oud. Op deze leeftijd worden baby’s steeds bewegelijker. Dit betekent dat de luier meer kans heeft op verschuiven. Gelukkig sluiten de Huggies luiers goed aan en kun je de tailleband aanpassen, waardoor verschuiven en lekken minder snel voorkomt.

Welke luiers zijn er allemaal?

Huggies Ultra Comfort luiers zijn speciaal gemaakt voor actieve baby’s en peuters. De luier heeft een speciale anatomische vorm, zodat het precies goed om de benen en billen past. De Ultra Comfort lijn is speciaal gemaakt tegen lekken tijdens het bewegen en spelen.

Ook heeft Huggies een speciale lijn voor pasgeboren baby’s: Newborn. Deze luiers zijn extra zacht voor de babyhuid en ze hebben speciale kussentjes die de vloeibare ontlasting extra goed absorberen. Deze luiers hebben ook een urine-indicator, zodat je ziet of de luier aan vervanging toe is, zonder dat je deze hoeft open te maken.

Huggies verkoopt ook luierbroekjes met de naam ‘Ultra Comfort Pants’. Ook hier zijn regelmatig mooie aanbiedingen voor te vinden. Luierbroekjes zijn ideaal als tussenoplossing als je van de luiers af wilt. Ook heeft het merk speciale zwembroekjes die regelmatig in de aanbieding zijn.

Nieuwste Huggies maat 3 aanbiedingen  

Wil je op de hoogte blijven van de allernieuwste Huggies maat 3 aanbiedingen? Houd dan regelmatig deze pagina in de gaten. Er worden continu nieuwe deals toegevoegd waarmee je tot wel 65% kunt besparen. Voor dat bedrag kun je gelijk een extra pak kopen, die kans laat je toch niet liggen? Bij de aanbieding lees je gelijk hoeveel korting je krijgt en hoeveel je betaalt per luier. Met een beetje geluk betaal je maar €0,20 per luier, hoe fijn is dat? Via onze website word je gelijk doorgestuurd naar de deal die je kunt claimen in de desbetreffende online shop. Hiervoor heb je geen kortingscode nodig. Je kunt direct gebruikmaken van de aanbieding en je voordeel pakken.