Luiers voor pasgeboren baby's (Newborn)

Zoek je de goedkoopste luiers voor je pasgeboren baby? Bekijk dan hieronder de beste acties.

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Het belang van luiers voor je pasgeboren kindje

Als je een pasgeboren baby hebt, dan zijn luiers een essentieel onderdeel van je dagelijkse routine. Hieronder vind je informatie over de verschillende maten luiers die beschikbaar zijn voor pasgeboren baby’s.

De verschillende luiermaten voor jonge baby’s

Pasgeboren baby’s hebben kleine billetjes en een gevoelige huid, dus het is belangrijk om luiers te kiezen die goed passen en zacht zijn. Luiers voor pasgeboren baby’s zijn meestal verkrijgbaar in de maten 0, 1 en 2.

Maat 0 is bedoeld voor de kleinste baby’s, meestal tot ongeveer 4 kg. Deze luiers hebben een speciaal ontwerp voor de navelstrenguitsparing, die de gevoelige navel van je baby beschermt terwijl het geneest.

Maat 1 is bedoeld voor baby’s van ongeveer 4 tot 6 kg. Deze luiers zijn iets groter dan maat 0, maar bieden nog steeds de zachte en comfortabele pasvorm die pasgeboren baby’s nodig hebben.

Maat 2 is bedoeld voor baby’s van ongeveer 5 tot 8 kg. Deze luiers zijn iets groter dan maat 1, maar bieden nog steeds de zachte en comfortabele pasvorm die nodig is voor de gevoelige huid van pasgeboren baby’s.

Twijfel je nog over de maat?

Als je niet zeker weet welke maat het beste is voor je pasgeboren baby, is het een goed idee om een aantal verschillende maten te kopen en te kijken welke het beste past. Je kunt ook letten op de gewichtsaanduidingen op de verpakking van de luiers om te helpen bij het kiezen van de juiste maat.

Luierhygiëne

Het is belangrijk om regelmatig de luier van je pasgeboren baby te verschonen om huidirritatie te voorkomen. Vergeet niet om ook vochtige doekjes en luierzalf bij de hand te hebben voor een optimale verzorging van je baby’s huidje.