Hoe gooi je een luier weg?

Inhoudsopgave

Als je een wegwerpluier weggooit, zijn hier de stappen die je kunt volgen:

  1. Rol de vuile luier op en plak de kleefstrips op de achterkant vast.
  2. Stop de luier in een speciale luierzak of wikkel deze in een stukje plastic. Dit helpt om de geur in te sluiten en te voorkomen dat de luier gaat lekken.
  3. Gooi de luierzak of het stukje plastic in een afgesloten luieremmer of prullenbak met deksel.

Als je een wasbare luier gebruikt, kun je deze in de was doen volgens de instructies van de fabrikant. Verwijder indien mogelijk eerst eventuele vaste stoffen en spoel de luier uit voordat je hem in de wasmachine doet.

Geschreven door:
Thomas

Thomas

Hi, ik ben Thomas, de trotse vader van een energiek dochtertje. In het begin merkte ik al dat de luiers en opvolgmelk binnen no-time op waren... Tijdens de zoektocht naar betaalbare luiers en de beste verzorgingsartikelen voor mijn kleine dondersteen kwam ik er achter dat er veel valt te besparen op de kosten voor Pampers, luiers, Nutrilon en andere essentiele artikelen, maar dat er online niet altijd gemakkelijk informatie over te vinden is. Zonde want als ouder is alles al duur zat! Samen met mijn team werk ik er dagelijks aan om jou en andere papa's en mama's van de beste informatie en luieraanbiedingen te voorzien. Dagelijks besparen tientallen ouders via Aanbieding-luiers.nl op de terugkerende kosten voor luiers en toebehoren. Ben jij daar straks ook een van? Als je vragen hebt, stel ze gerust. We helpen je graag.
Neem direct contact op met onze expert:
** Nieuwste luieraanbiedingen **
Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net